Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A legtöbben nagyon félnek attól, hogy a javítási munkálatok bontással járnak. Nálunk nem kell ettől félnie. Mi nem bontunk.

Mindig jön egyből a kérdés: tényleg nem bontanak? Tényleg nem. Nem érezzük szükségét. Nekünk sokkal fontosabb az, hogy az ügyfél elégedett legyen, mint hogy mi húsz perccel hamarabb befejezzük a munkát.

Egy bontás egyrészt nagy munka, és nagyon koszos. Összekoszoljuk vele a környezetünket, ráadásul akár a falat is összekoszolhatjuk. Senki nem szeretné, hogy egy szerelés után még a festőt is kihívni, hogy kijavítsa azt a hibát, amit a gázszerelők csináltak.

Mi már évtizedek óta a szakmában vagyunk, eltökéltek a nem-bontás mellett, így már jobban javítunk, mint azok, akik bontanak. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, rengeteg termékkel találkoztunk, szinte az össze Magyarországon eladott termékkel találkoztunk már.

Pont emiatt a nagy tapasztalat miatt van az, hogy rendkívül gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden gázkészüléket. Nekünk nagyon fontos, hogy ne időzzünk sokáig egy problémával, mert tudjuk, hogy például egy kazánnál nem vicces, ha húzzuk az időt. 

Gyorsan dolgozunk, de a gyorsaságunk sosem megy a minőség rovására.

Számunkra nagyon fontos, hogy az a munka, amit kiadunk a kezünk közül minőségi legyen, így mindig nagyon precízen dolgozunk. Ha olyan szerelőket szeretne, akik pontosan dolgoznak, bontás nélkül, akkor hívjon minket!

Hasonló oldalak

Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Állandó rendelkezésreállás

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463