Épület burkolás

Az épület burkolás hosszú évtizedekre szól, ezért nem árt jól végig gondolni a felhasznált anyagok minőségét, és a felkért cég által nyújtott teljesítményt. Mi garantáltan olyan burkolatot fogunk felrakni, amely hosszú évtizedekig meg fogja állni a helyét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Épület burkolás

Az épület burkolás egy rendkívül felelősség teljes feladat. Ha valaki elrontja, akkor nem csak, hogy nem lesz esztétikus a végeredmény, hanem olyan dolgoknak teszi ki otthonát, mint például a beázás, penészesedés, vizesedés. Ezt a legjobb elkerülni, mi úgy gondoljuk. Ehhez két dologra van szükség: jó alapanyagokra és jó szakemberre. Ha jó szakembert keress, akkor megtalálta – mi itt vagyunk. Hosszú ideje vagyunk már a pályán, a nagy tapasztalatunknak hála ma már rövid idő alatt képesek vagyunk olyan minőségű munkát létrehozni, amelyre biztos, hogy sem aznap, sem húsz év múlva nem lesz panasz. A burkolást vállaljuk kívül-belül, így természetesen a kültéri falat, homlokzatot is burkoljuk, illetve a padlót is és a beltéri falakat is. Vállalunk továbbá lambériázást is, és gipszkartonozást is, mindent, ami az épület burkoláshoz kapcsolható.

Ha biztosra akar menni, ha azt akarja, hogy a burkolásra még csak gondolnia se kelljen hosszú évekig, akkor feltétlenül minket keressen fel. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és mindent részletesen megbeszélünk, abszolút az Ön elképzelései szerint fogjuk a munkánkat elvégezni. Keressen fel minket még ma!

Fűtés kiépítés

Fűtés kiépítés

Ha az Ön életében most jött el az a pillanat, hogy ki kell építeni a fűtést, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Fűtés kiépítés
Klíma telepítés

Klíma telepítés

Ha itt az ideje, hogy Önnek klímája legyen, akkor feltétlenül minket keressen fel. Mi szakszerűen beszereljük a tökéletes készüléket.

Klíma telepítés
Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Mit jelent a generálkivitelezés? Kinek jó, kinek nem jó? Olcsó? Minden fontos kérdésre választ adunk.

Generálkivitelezés
Lakásfelújítás egyszerűen

Lakásfelújítás egyszerűen

Ha nem szeretné komoly bonyodalmakat magának, de szeretné felújítani otthonát, akkor feltétlenül minket keressen fel.

Lakásfelújítás egyszerűen
Szobafestés

Szobafestés

Ha itt az ideje kifesteni a szobáját, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Szobafestés
Teljeskörű lakásfelújítás

Teljeskörű lakásfelújítás

Itt az ideje teljeskörűen felújítani az otthonát? Keressen fel minket, mi könnyedén megoldjuk a felújítást!

Teljeskörű lakásfelújítás

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.