Hidegburkolás

A hidegburkolatok lerakását vállalja cégünk! Garantáljuk, hogyha minket kér fel, akkor tökéletesen fogjuk lerakni a burkolatot, legyen szó járólapról, csempéről, kültéri járólapról, vagy épp térkőről. Keressen fel minket még ma!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Hidegburkolás

A csempéket, járólapokat, térköveket hosszú évekig, évtizedekig nézzük. Természetesen a legfontosabb az, hogy jó minőségű, és ízléses darabokat válasszunk, nehogy felkelljen szedni pár év múlva, mert már nem tetszik. Azonban a jó darab kiválasztása nem elég. A jó darabokhoz jó kezek is kellenek. Mire gondolunk? Arra, hogy hiába a szép, jó minőségű csempe, hogyha úgy van lerakva, hogy az pár év, vagy esetleg pár hónap múlva elkezd megrepedni, elválik a fugától, megkopik, kimozdul a helyéről. Ahhoz, hogy ezt elkerülje mindenféleképpen jó szerelőket kell felkeresnie. Mi garantáljuk azt Önnek, hogyha minket kér fel, akkor tökéletes lesz a végeredmény. Mi csak és kizárólagosan minőségi alapanyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, így garantált a minőség. Hosszú évek tapasztalata van már a hátunk mögött, így biztos lehet benne, hogy szakszerű lesz az általunk elvégzett munka.

A szép végeredmény érdekében minket keressen fel. Ha felhív minket, akkor minden részletet megbeszélünk, és megvalósítjuk az Ön álmait! A csempe, a térkő, a lépcső, a járólap tökéletesen lesz lerakva, úgy lesz lerakva, hogy arra ha ránéz még évek múlva is elégedettség töltse el. Keressen minket bizalommal.

Járólap lerakása

Járólap lerakása

Hogy kell lerakni a járólapot? Hova, milyet kell lerakni? Számít, hogy ki rakja? Mindenre válaszolunk.

Járólap lerakása
Csempézés

Csempézés

Itt az ideje csempézni? Tudjon meg minden szükséges információt, majd keressen fel minket csempézés ügyben!

Csempézés
Kültéri járólapozás

Kültéri járólapozás

Ha a teraszon már nem az igazi a járólap, ha ideje felújítani az erkélyt, akkor keressen fel minket egy kültéri járólapozásra.

Kültéri járólapozás
Lépcső burkolás

Lépcső burkolás

Új házában lépcsőt kellene burkolni? Vagy a régi lépcsőre rá fér egy kis újítás? Keressen fel minket, de addig is olvassa el összegzésünket.

Lépcső burkolás
Fürdőszoba csempézés

Fürdőszoba csempézés

Fürdőszobáját szeretné csempézni? Keressen fel minket, hogyha valóban gyönyörű, ízléses végeredményt szeretne.

Fürdőszoba csempézés
Terasz burkolás és térkövezés

Terasz burkolás és térkövezés

Ha itt az idő, hogy a teraszán megcsinálja valaki a burkolást, akkor ne bízza rá akárkire, csakis ránk! Keressen minket bizalommal.

Terasz burkolás és térkövezés

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463