Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Már tudja, hogy gázkészüléket akar, de nem tudja, hogy megvalósító-e otthonában? Hívjon minket, és ingyenesen felmérjük otthonát, és extra tanácsadást is nyújtunk Önnek.

Hogy miért jó ez az ajánlat? Azért, mert nem kell költenie semmit. Ha úgy látjuk, és Ön is úgy látja, hogy például nem megfelelő egy kondenzációs kazán beépítése akkor nincs semmi gond. Nem kell kifizetnie azt, hogy kiszálltunk, és a szolgáltatásért sem. Egy ilyen alkalom során megtud bizonyosodni arról, hogy valóban Önnek való-e az adott gázkészülék.

Ingyenesen kiszállunk lakásába és felmérjük a terepet. Megnézzük, hogy az adott készüléket betudjuk-e szerelni arra a helyre, ahol megálmodta, illetve megnézzük, hogy minden feltétel adott-e hozzá. Például egy kondenzációs kazánnál nagyon fontos, hogy a kémény megfelelő legyen, így még a beszerelés előtt át kell építeni a kéményt.

A tanácsadás során mindent elmondunk, amit kell. Első sorban elmondjuk Önnek, hogy milyen munkálatokat fogunk elvégezni, mik az elő munkálataink, és ezek mivel fognak járni. Elmondjuk, hogy kell-e engedélyt igényelnie valahonnan, vagy kell-e hivatalba mennie ez ügyben. Megosztjuk Önnel, hogy mik a garanciális feltételek, mit tudunk nyújtani Önnek a garancián belül.

Természetesen elmondjuk azt, hogy milyen egyéb szolgáltatásaink vannak. Ekkor felteheti nekünk az összes kérdést, amely eddig felgyülemlett Önben. Ne feledje: nincs buta kérdés! Minden kérdés azt jelenti, hogy gondolkozott, így nyugodtan tegye fel az összes kérdését, mi válaszolni fogunk Önnek!

Ugye milyen egyszerű? Vegye igénybe ezt a páratlan szolgáltatásunkat, és kezdjük el a közös munkát együtt!

Hasonló oldalak

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Ingyenes helyszíni felmérés
Fürdőszoba csempézés

Fürdőszoba csempézés

A fürdőszobákat csempézni nem egyszerű feladat, mivel itt nem csak a padlón kell dolgozni, hanem bizony a falakon is. Épp ezért elengedhetetlen az, hogy egy jó nevű szakember készítse el a fürdőszobáját. Ha ilyet keress, akkor csakis minket válasszon.

Fürdőszoba csempézés
Fűtés kiépítés

Fűtés kiépítés

A fűtés kiépítése komoly feladat, nem szabad félvállról venni. Épp ezért mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb döntés az, ha már az elején megkeress egy megbízható szerelő csapatot. Mi pont ilyenek vagyunk. Tökéletesen kivitelezzük a fűtést, amellyel biztos, hogy nem lesz probléma még jó sokáig. Válasszon minket, hogyha fontos Önnek az otthona és a családja.

Fűtés kiépítés
Svédpadló

Svédpadló

A svédpadló rendkívül jól nézz ki, épp ezért mi bátran ajánljuk mindenkinek. Ha még nem tudja, hogy pontosan mi ez, vagy már tudja, de szeretne részleteket megtudni, akkor olvassa el összegzésünket, majd ezt követően pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Svédpadló
Laminált parkettázás

Laminált parkettázás

Ha laminált padlót szeretne otthonába, akkor tudja, hogy ez egy több évtizedes elköteleződés. Ha már egy kész otthonba akarjuk lerakni a padlót, akkor az sok gonddal jár, mivel mindent el kell tolni, ki kell vinni a helyiségből. Épp ezért a legjobb, hogyha tökéletesen van lerakva a jó minőségű padló, mivel azzal hosszú évtizedekig nem kell majd foglalkoznia. Keressen ezügyben minket.

Laminált parkettázás
Terasz burkolás és térkövezés

Terasz burkolás és térkövezés

A terasz burkolás komoly feladat, mivel itt nagyon jó minőségű munkát kell elvégezni ahhoz, hogy a későbbiekben ne legyen probléma. Itt ugyanis nem csak, hogy napi használatban van a burkolat, hanem még a környezeti viszontagságoknak is kivan téve. Épp ezért a jó minőségű anyagok mellett jó szakemberekre is szüksége van. Épp ezért a legjobb döntés, hogyha minket hív ki.

Terasz burkolás és térkövezés
Lépcső burkolás

Lépcső burkolás

A lépcső burkolása nagyon komoly feladat. Itt ha valaki hibázik akkor az több évtizedeken keresztül látszani fog. Szerencsére mi nem hibázunk. Mi mindig tökéletes munkát végzünk el, így biztos lehet benne, hogy amit tőlünk kap, az hibátlan lesz. Keressen minket bizalommal!

Lépcső burkolás
Kültéri járólapozás

Kültéri járólapozás

A kültéri járólap szépsége és épsége rendkívül fontos minden ember számára. Épp ezért, hogyha már kezd kicsit romlani az állapota akkor érdemes egy kültéri járólapozást beiktatni. Mi ebben segítünk Önnek. Hosszú évek óta foglalkozunk már burkolással, így biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Keressen minket bizalommal.

Kültéri járólapozás
Hajópadló lerakása

Hajópadló lerakása

A hajópadló egy nagyon szép burkolat, szinte minden lakásban, házban képes tökéletesen mutatni. De csak akkor, hogyha jól van lerakva. A kisebb probléma a rossz lerakásnál a recsegés, nyikorgás, azonban még ennél komolyabb problémák is lehetnek, és lehet, hogy rövid időn belül fel kell szedni az egészet. Épp ezért hívjon minket, mi tökéletesen lerakjuk.

Hajópadló lerakása
Csempézés

Csempézés

A szép burkolatok elengedhetetlenek otthonunkban. Épp ezért nagyon fontos, hogy a csempe nagyon szép legyen. Mi ezt garantáljuk Önnek. Ha minket kér fel, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk végezni otthonában. Keressen minket bizalommal!

Csempézés

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463
Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.