Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Árajánlatainkat a lehető leggyorsabban megpróbáljuk elkészíteni, kérjük adjon meg hozzá minden szükséges adatot. Ha sürgős eset van, kérjük hívjon fel minket telefonon, hogy minnél gyorsabban tudjunk reagálni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Kapcsolat

Ha itt az ideje annak, hogy új padlót rakasson le, hogy felújítsa a homlokzatot, vagy akár annak, hogy végig burkoltassa a teraszt, akkor feltétlenül velünk kell felvennie a kapcsolatot! Erre több lehetősége is van.

A legegyszerűbb, hogy ha az ajánlatkérést választja, ahol leírhatja nekünk, hogy mit szeretne és megadhatja az elérhetőségeit. A megérkező megkeresések számához képest dolgozzuk fel az üzeneteket, és keressük fel Önt is telefonon. Azonban, ha egyből szeretne információt, akkor keressen fel minket telefonon.

Ha szeretne még jobban elmélyedni a weboldalon, ha szeretne még jobban bebizonyosodni arról, hogy mi vagyunk a jó választás, akkor olvassa el a Rólunk részt!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Kérjünk tőlünk ajánlatot lakásfelújításra! Mivel minden ház, vagy lakás más, így nyilvánvalóan minden ár is más, mindenkinek más a kívánsága, az igénye, az elképzelése. Ezt egy ajánlatkérésben megtudja nekünk fogalmazni, amellyel megteszi az első lépést az új, felújított otthona felé.

Ajánlatkérés
Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Ha szeretné a lakását felújítani, akkor feltétlenül keressen fel minket! Írjon nekünk emailt, de ha sürgősen szeretne velünk beszélni akkor hívjon fel minket bizalommal! Bárhogy is dönt, mi várjuk a megkeresését!

Elérhetőségeink
Rólunk

Rólunk

Régóta a szakmában vagyunk, régóta foglalkozunk klímaszereléssel. Minden munkatársunk a szakma egyik legjobbja, ezért is dolgozik nálunk. Megbízható, tisztességes, és profi csapat vagyunk, akik tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Rólunk

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463
Hasznos információk a napelemekről érthetően!

Innovatív Napelem - Minden, amit a napelemes rendszerekről tudni érdemes!

Hasznos információk a napelemekről érthetően!

Az Innovatív napelem weboldal célja, hogy a legfontosabb és leghasznosabb információkat átadja a napelem témában, közérthető módon! A cél, hogy az Ön számára lehető legjobb döntést hozhassa meg!