Minőség és garancia

A minőség és a garancia a mi két alapelvünk. Úgy vagyunk vele, hogy dolgozni csak úgy érdemes, ha minőséget adunk ki a kezünk közül. Minden általunk elvégzett szolgáltatásra garanciát adunk, biztosítjuk Önt, hogy mi egy megbízható, és profi csapat vagyunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Minőség és garancia

Minőség és garancia. Sokan, amikor meglátják ezt a két szót csak az olcsó frázist látják benne. Mindenki ezt kínálja, ugyan ki az, aki nem? De úgy gondoljuk, hogy mégis csak kell beszélni róla. Hogy miért? Azért, mert ez a szolgáltatásunk része. A minőség az egyik legfontosabb része a szolgáltatásunknak. Mi úgy gondoljuk, hogy a burkolásnak egyszerűen alap feltétele az alaposság. Máshogy nem lehet, ha itt vét az ember egy kis hibát is, az ott fog maradni, és mindig látszódni fog. Épp ezért mi nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, nem engedjük meg azt magunknak, hogy hibát kövessünk el. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, folyamatosan tanulunk, mindig nézzük az új trendeket, az új technológiákat az új alapanyagokat. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy jól felkészült, szakmailag kifogásolhatatlan munkások fogják várni terveit. De ezt nem csak mondjuk, hanem ígérjük is, még pedig a garanciával.

Garanciát adunk Önnek minden általunk elvégzett munkára. Mi pontosan tudjuk, hogy milyen a jó minőség, épp ezért nyugodt szívvel adunk minden munkánkra garanciát. Mi nem tűnünk el, mi mindig itt maradunk és bármikor felhívhat minket. Keressen fel minket bizalommal, hogy minél hamarabb elkezdhessük a közös munkát.

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Ingyenes helyszíni felmérés
Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Állandó rendelkezésreállás
Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megbízhatónak tartsanak minket, ezért mindent elkövetünk, hogy ez így is legyen. Nagyon figyelünk arra, hogy a kezünkből kiadott munka minőségi legyen, tükrözzön minket, és a mi munkamorálunkat.

Minőség és megbízhatóság

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463