Rólunk

Régóta a szakmában vagyunk, régóta foglalkozunk klímaszereléssel. Minden munkatársunk a szakma egyik legjobbja, ezért is dolgozik nálunk. Megbízható, tisztességes, és profi csapat vagyunk, akik tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Régóta a szakmában vagyunk, így pontosan tudjuk, hogy milyen szolgáltatást érdemes nyújtani az ügyfeleknek. Szerelő csapatunk olyan szakemberekből áll, akik már hosszú ideje dolgoznak a szakmában, elhivatottak, magas szakértelemmel rendelkeznek, megbízhatóak, és tökéletes munkát végeznek. Folyamatosan fejlesztjük őket, megismertetjük velük az új rendszereket, technológiákat, és folyamatosan figyelemmel kisérjük az új rendeleteket, hogy mindig a legfrissebb információ birtokában legyünk.

Számunkra nagyon fontos a minőség, és ezt a szerelőinktől is elvárjuk. Csak olyan munkát adnak ki a kezük közül, amely méltán tükrözi a céget. Munkájuk során még sosem érkezett panasz, mindig a tőlük telhető legtöbbet megteszik az ügyfelekért, minőségi munkájuk megkérdőjelezhetetlen.

Emiatt a hozzáállás miatt van az, hogy az egyik legjobb gázkészülékkel foglalkozó cégnek mondhatjuk magunkat ma Magyarországon. Hozzáállásunk, elhivatottságunk, és precíz munkánk miatt ajánlanak minket folyamatosan ügyfeleink, így haladunk töretlenül előre a piacon. Ha Önnek egy jól dolgozó és megbízható csapatra van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Klíma szerelés

Klíma szerelés olcsón a legjobbaktól. Több évtizede dolgozunk a szakmában, így már számtalanszor szereltünk fel klímákat, és javítottunk meg légkondicionálókat. Minden szezonban vállaljuk a karbantartási munkálatokat, amelyek során tisztává, és baktériummentessé varázsoljuk a klíma egységeit. Mindent a szükséges előírások szerint csinálunk, munkánkra teljes körű garanciát adunk, mind a javításra, mind a beszerelésre. Áraink rendkívül kedvezőek, és Budapest minden kerületében elérhetőek vagyunk.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Teljes lakásfelújítás könnyedén.

Mi pontosan tudjuk, hogy egy lakásfelújítás mennyi bajjal jár. Mindenki szeretne szép, ízléses, stílusos otthonban élni, viszont ha bele gondol abba, hogy mennyi ideig leszel poros, szétszedett a lakása akkor elkezd viszolyogni, hogy talán mégsem olyan jó ötlet. Pedig jó ötlet, csak jó céget kell ehhez felkeresnie. Minket. Mi már hosszú ideje csinálunk lakásfelújításokat, és mindig úgy dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető legkevesebb fejtörést okozzuk. Velünk a lakásfelújítás valóban könnyed, mivel mi jó stratégiával dolgozunk, gyorsan, de szakszerűen megcsinálunk minden felújítási munkálatot.

Ha azt szeretné, hogy a felújítás gyorsan, könnyedén végbe menjen, de a végeredmény szemkápráztató és hosszú élettartamú legyen, akkor feltétlenül keressen fel minket, hogy elkezdhessük a közös munkát.

+36 (20) 611 8463